Yüzme Malzemeleri Nelerdir?

Kimi yaz tatilinde yüzmek, kimi de bu işi bir spor olarak yapmak için yüzmeyi tercih ediyor. Gerek deniz, gerek ise havuz için yüzme malzemeleri büyük önem taşıyor. Peki ama yüzme malzemeleri nelerdir? Gelin hep beraber en hızlı şekilde malzemelere göz atalım.

Yüzmek İçin Gerekli Malzemeler Listesi

Mayo – Bikini – Haşema

  • Belki de en olmazsa olmaz ürünlerin başında geliyor. Pek çok renkte ve tasarımda satışa sunulan bu ürünler, kişilerin isteklerini en iyi şekilde yerine getirmesini sağlıyor. Her zevke göre yüzme kıyafeti bulunduğu için rahatlıkla seçim yapabilirsiniz. Bu ürünler daha çok açık renkli ve parlak yapılarda oluyorlar. Bu sayede hem yansıma özelliği bulunuyor, hem de üzerlerinde çok su tutmayan esnek bir yapıda sunuluyor.
Mayo Bikini – Haşema

Yüzücü Gözlüğü

  • Havuz ve deniz için kesinlikle olmazsa olmaz malzemelerden biri olan bu gözlükler, yüzme keyfinize keyif katacak ürünlerden biridir. Yüzerken her şeyi net görmek, eminiz ki sizi de çok keyiflendirecektir. Yüzünüze tam oturan bu gözlükler, silikon olarak profesyonel yapılarda üretiliyor. Vakum teknolojisi ile çok daha rahat bir kullanım yaratan bu gözlükler, sizleri çok mutlu edecektir. Denemenizi kesinlikle öneriyoruz.
Yüzücü Gözlüğü

Maske ve Şnorkel Seti

  • Yüzme keyfini biraz daha artıracak olan bu ürünler, derinlere ineyim diyenlerin yardımcısı oluyor. Uzun uzun su altında gezmek istiyorum ama nefesim yetmiyor diyenlerdenseniz, kesinlikle bu setlere bir göz atmanızda fayda var.
Maske ve Şnorkel Seti

Yüzme Tahtası

  • Daha çok yüzme stilinize göre bir kullanım sağlamanızı sağlayacak olan bu ürünler, başlangıç ve ileri seviyedeki pek çok kişiye hizmet ediyor. Yüzme tahtası seçerken hafif, yumuşak ve köpük tarzında olmamasına özen gösterin.  Diğer türlü elinizde kalabilir ya da istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz.
Yüzme Tahtası

Bone

  • Daha çok havuzlarda tercih ediliyor. Saçlarınızın dökülmemesi için tercih edilen bu ürünler, oldukça önemlidir. Denizlerde pek tercih edilmese de havuzların olmazsa olmazlarıdır. Silikon olanları tercih etmenizi öneriyoruz. Bez boneler, silikon boneler ve daha pek çok bone tercihi, işinizi kolaylıkla çözmenizi sağlayacaktır.
Bone

Pullboy

  • Daha çok yüzmeyi öğrenenlerin tercih ettiği bir üründür. Büyük ihtimalle ismini pek duymadığınız bu ürün, orta seviye yüzücülerin yüzme tekniklerini geliştirmek amacı ile seçtiği bir ürün olarak çıkıyor karşımıza. Stilinizi düzeltmek için de büyük fayda sağlayacağını söyleyebiliriz.
Pullboy

Havuz ve Deniz Makarnası

  • Makarnalar denizlerde ve havuzlarda yüzmeyi yeni öğrenenlerin adeta arkadaşı oluyor. Su üzerinde rahatlıkla durmanızı sağlayan bu ürünler, siz suya alışana kadar arkadaşınız olacak.
Havuz ve Deniz Makarnası

Deniz Yatağı

  • Keyfinizi daha da artıran bir üründür ev denizlerin olmazsa olmazıdır. Havuzda da tercih edilse de, deniz üzerinde yatmak, keyif çıkarmak isteyen kişilerin en güzel oyuncağıdır diyebiliriz.
Deniz Yatağı

Kulak ve Burun Tıkacı

  • yüzerken rahatsız olanlar için üretilen ürünlerdendir.
Kulak ve Burun Tıkacı

Yüzücü çantası

  • Yüzücü çantası kuru kıyafetlerinizi korur, hem de özel eşyalarınızı.
Yüzücü çantası

Şimdiden keyifli yüzme seansları diliyoruz