Zayıflamaya Yardımcı Mobil Uygulamalar

Ne yerseniz yaradığını mı düşünüyorsunuz? Peki, günde kaç kalori aldığınızı hiç merak ettiğiniz mi? Ne kadar egzersiz yapıyorsunuz? Neden hiçbir şey işe yaramıyormuş gibi görünüyor? Bu sorulardan herhangi bir size aşina geliyorsa, okumaya devam edin. Çünkü, bu sıkıntıdan kurtulmak için kullanabileceğiniz en iyi mobil uygulamalarla tanışmak üzeresiniz!

Kilo vermek ya da fit bir vücuda sahip olmak gibi bir hedefiniz olduğunda, yapabileceğiniz en iyi şey bir rota oluşturmak ve vücudunuzda neler olup bittiğini tam olarak bilmektir. Sizi neyin motive edeceğini, işleri nasıl basitleştireceğinizi, hedeflediğiniz yolda nasıl daha verimli olacağınızı ve hatta en çok neyi sevdiğinizi bilmeniz gerekir. Başarı için ise adım atma zamanı. Beslenmenizi takip edecek uygulamalardan adım sayarlara, spor hedeflerinize en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlayacak mobil uygulamalardan bazıları şimdi sizlerle…

MyFitness Pal

MyFitness Pal, mobil uygulama marketlerindeki en iyi kalori sayaçlardan bir tanesi. Ücretsiz bir uygulamadır ve kalorisini hesaplayabileceğiniz hemen her gıda ürününü içermektedir. Hedefinize ulaşmada aldığınız günlük kalorileri kusursuz bir şekilde hesaplamasının dışında, aynı zamanda size izleyeceğiniz bazı yöntemler de sunmaktadır.

FitBit

Bu uygulama, piyasaya ilk çıktığı günden beri binlerce kişiye sağlıklı adım atmada yardımcı oluyor. Her gün, attığınız toplam adım sayısını hesaplıyor ve sizi harekete geçirmek için gerçekten iyi bir uygulama. Bu uygulama, aynı zamanda kalori hesaplayıcı diğer uygulamalar ile senkronize edilerek de kullanılabiliyor.

MapMyRun

Koştuğunuz mesafenin ölçülmesine yarayan bu uygulamayı, rotanızı izlemek için de kullanabilirsiniz. Uygulama ile, ayrıca dilerseniz arkadaşlarınıza meydan okumayı da deneyebilirsiniz.

Prepear

Her gün ne yiyeceğinizi planlamaya çalışmaktan bıktınız mı? Bu uygulama, zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği için tariflere ulaştığınızda, ayrıca ihtiyacınız olan malzemeleri görerek alışveriş listenizi de kolayca hazırlamanıza olanak sunmaktadır.

Aaptiv

Spor salonuna yazıldığınızda ne yapacağınızdan emin değilseniz, o halde bu uygulama sizin için uygun olabilir. Uygulama, kişisel bir spor hocası kadar etkili olmasa da, tonlarca para harcaman zorunda kalmadan kendinize bir egzersiz planı oluşturmanızı sağlar.

Freeletics

Freeletics, spor salonuna gitmek için zamanı ya da bütçesi olmayan insanlar için tasarlanmış, çok keyifli bir uygulama. Vücut ağırlığınıza ve hedefinize göre seçebileceğiniz çevrimiçi egzersiz programlarını, herhangi bir ekipman olmadan uygulayabilir ve dış mekanda etkili spor yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.